Hayang Bingah Anyar Taun 2018: Gambar jeung Tanda kutip dina Hindi

By | December 9, 2018

Wish Happy New Year 2018

Pikeun Sadaya Facebook Friends abdi, Kenop saeutik Buka Big Konci
Kalimah basajan Ngeunteung Great Pikiran, Smile Anjeun tiasa cageur Heart blok
Jadi Simpen Di mesem Ieu batu.


Wishing Anjeun tur kulawarga kaséhatan alus Anjeun, kabungahan,
kasuksésan sarta karaharjaan dina taun datang!
Boga mimiti hébat ka sataun hébat!