Taun énggal 2018 Shayari di Hindi & Inggris

By | December 9, 2018
Siliwangi Dupi Gulshan Se Gulfam Bheja H,
Sitaro Ne Aasma Se Salam Bheja H,
Mubarak Ho Aapko Naya Saal,
Hum Ne Ye sateuacanna kadek Ye Paigam Bheja H.
Wilujeng taun énggal 2018.




***** Taun énggal 2018 Shayari *****

Bhul Jao kacamatan huye Kal ko,
Dil kuring basalo aane wale Kal ko,
Muskurao chahe jo bhi ho pal,
Khushiya Leker Ayega Aane Wala Kal,
Wilujeng taun énggal 2018.

***** Taun énggal 2018 silihtanya *****

Hambalan dina Bliss ditinggalkeun ku,
Sahingga nalika waktu leuwih ditinggalkeun ku,
Dahar swore béntang ieu pikeun marengan nu
Lajeng ningal béntang isuk ditinggalkeun babarengan.

***** Taun énggal 2018 kahayang *****

Sabke dilo kadek ho sabke liye pyar
Aane wala Har din Laye khushiyon Ka tyohar
Ess ummid Ke sath aao bhul Ke sare karét,
Taun énggal 2018 Jeung ka sakabéh urang ngabagéakeun
Keukeuh nu kacida pisan Bingah Taun Anyar 2018

***** Taun énggal 2018 Shayari *****

Panginten ngobrol jeung batur anjeun
Inget hiji Anjeun.
Diantarana mutuskeun pikeun ucapan salamet Taun Anyar

Haté kenging teu nyarios mimiti anjeun.

***** Taun énggal 2018 tanda petik *****

Dil se nikli dua hai hamari,
Zindgi kadek sari mil apko khushiyan,
Gam teu masihan diri nu gé pernah,
Chahe mun Ek khushi kam karde hamari.
Senang NEW taun Anjeun


***** Taun énggal 2018 Wishe *****

Carita gampang sadayana Muskile aranjeunna Noor !
Haté nu Tmmna maranéhna salawasna meunang jauh !!
Klub kudu mayar klub, hirup beku dina kabagjaan !

Sedih jutaan ti Parchhaiya Anchal !!


***** Taun énggal 2018 bogoh *****

Koi dukh na ho koi karét na ho,
Taya Ankh Ngaran kantos kasar,
Koi dil Kisi nu Tory,
Koi sath kisi Ka na chory,
Bs Pyar Ka Darya Behta Ho,
Aey kaash 2018 EASA I,
Wilujeng taun énggal 2018 wishes Ka Sadaya…..


***** Taun énggal 2018 SMS *****

Taun heubeul nyaeta jarak,
Naon praktek alam,
Kenangan pamikiran heubeul hanjelu teu,
Hayu taun anyar datangna,
Dhoom nyokot exploded onto uproar nu.

Senang Taun Anyar ...

***** Taun énggal 2018 tanda petik *****

Taun Anyar Ieu
Jo Tu Chahe Vo tera Ho
Har Din Khubsoorat Aur Raatein Roshan Hon
Kamyaabi Chumti Rahe Tere Kadam Hamesha Yaar
Senang Taun Anyar ka anjeun cinta kuring.

** bagja Taun énggal 2018 Shayari **


Asalna unggal taun,
unggal taun;
Anjeun kabeh bakal nampa Taun Anyar;

Yén haté anjeun hayang.


***** bagja Taun énggal 2018 *****

Anjeun kudu ngapung sagala cimata ditanggung base kedah
Sarerea dear abdi attributed ka anjeun
Anjeun unggal jalan nu Salawasna Hapus Waktos
Sarta Allah baris masihan anjeun pisan Bingah Taun Anyar.