{најдобра колекција} Среќна Нова година 2019 Сликите на Free Download

Со | декември 9, 2018
### Среќен Божиќ Желби ###
Na rahe koi khwahish adhuri,
Na rahe koi Сапна adhura,
Божиќ де apko itni khushiya
Ки apke ДИЛ Ка har khwab Хо пура ...
Многу Среќен и благословен Божиќ
Духот на сезоната,
Нова година наполни срцето,
со спокојство и мир,
Ви посакуваме среќна нова година!

### Божиќ порака во хинди ###
Бог се праша за вашата нарачка,
Вашиот пат до вечното среќа,
Смееш на лицето нешто како ова,
Начинот на кој тие играат со мирис на цвеќиња ! Божиќ честитки
Среќен Божиќ Желби во хинди

Нова Година ќе биде подобро кога сум со вас. Се врати дома наскоро мед. Ми недостигаш!

Како Нова Година е за да започне, Сакам да се погледне за подобри нешта во животот. Среќна Нова година!

### Среќна Нова Година порака за Пријател ###
Лакшми во Haath
Sarswati Ка saath Хо
Ганеш Ка nivas Хо
Aur Лакшми ke se ashirwad
Apake Jivan главната Пракаш
Здраво Пракаш Хо

### Среќна Нова Година порака за семејството ###
Hum Dua Karte Hain ки прашања кои се однесуваат naye Saal Ки
Хар Subah Aapki Umeed Jagaye,
Хар Dopahar Vishwas Dilaye,
Хар Шам Khushiyan Лај,
AUR har raat sukoon se bhari Хо.
Naye Saal Ки subhkaamnayen.

Може да ви се добие одличен година и неверојатно време пред, Бог да те благослови. Новата година е значајна можност да редизајн вашиот живот. Секој би сакал да започне новата година на многу добра забелешка.

Надевајќи се дека ќе се вклучат помалку во виртуелниот свет и многу повеќе во реалниот свет, оваа година. Еве за нови почетоци ... Среќна Нова Година!

Би сакал да се надминат сите предизвици оваа нова година и се искачи на скалата на успехот. Имаат успешна нова година пред.

Ајде да се направи едно ветување едни со други за да се исполнат повеќе и повеќе. Очекувам да поминува повеќе време со вас во новата година.

Може оваа нова година да биде радосен возење за вас и вашето семејство. Еве, ќе сакаат најдобрите година пред. Среќна Нова година!

На почетокот на оваа година ќе го прави поблиску до сонот; надеваме дека оваа година е еден чекор напред и вашите соништа во реалност вистина.