【】 100 + Среќна Нова Година 2019 Позитивни Цитати и желби за пријатели & Семејство 🔥 🎆

Со | декември 9, 2018
Happy New Year 2019 Positive Quotes 

На мојот страшни пријател; Ви благодарам за забава, а понекогаш непријатно спомени делиме. Да се ​​задржи таа традиција се случува во годината.

 Мај оваа Нова Година 2019 донесе новооткриените просперитет, љубов, мир, среќа и радост во вашиот живот, И вашата сакана. Ви посакувам Среќна Нова Година!

 Нека светлината на успех & Достигнување секогаш ќе блесне на годината & по некогаш Среќен Бренд Нова Година 2019

Happy New Year 2019 Positive Quotes 

 "Утре, е првиот празна страница на 365 страница книга. Напиши добра. "- Бред Paisley

Среќна Нова Година познати цитати & порака  👳 😊

Секоја Нова Година желби што некогаш сум ја направил се оствари кога те сретнав. Ви благодарам, душо. Среќна Нова Година со љубов

Години дојде n оди,но оваа година јас специјално желба години дојде n оди,но оваа година јас специјално посакувам 4 u двојна доза за здравство n среќа на врвот со носивост на среќа. Имаат GR8 година пред! СРЕЌНА НОВА ГОДИНА!!!! 👌😥

Happy New Year 2019 Positive Quotes 

 За минатата година зборови припаѓаат на јазикот од минатата година и зборови за следната година очекуваме уште еден глас. И да се направи крај е да се направи на почетокот.

Новогодишна Ноќ, каде да се заборави Auld познаник. Освен ако не е, секако, овие тестови се врати позитивни. 👿

доаѓаат години, и годините, но нашето пријателство го издржа тестот на времето, ќе сакаат најдобрите во оваа претстојните година.

Прочитај повеќе познати цитати на Нова Година 2019 💘 🔜

Среќна Нова година 2019 Мотивациони цитати 👇👇👇 

"Тоа не е важно од каде што дојде. Целата работа е каде ви се случува. "

 "Може да се развие секоја навика или мисла или однесување што смета дека се пожелни или е потребно."

Една резолуција сум направил, и да се обиде секогаш да се задржи, Дали е ова: Да се ​​издигнат над мали нешта.

Happy New Year 2019 Positive Quotes 

Направив не резолуции за Нова Година. Навика за правење на планови, на критикување, санкционирање и калапи мојот живот, е премногу дневен настан за me.💆

Оптимист останува до полноќ за да ја видите новата година. Песимист останува за да се направат сигурни дека старата година лисја.

Happy New Year 2019 Positive Quotes 

Сте биле тешки за груб година 2017 се покажа како. Посакувајќи ви неспокојот 2019. Среќна Нова година! 💃

Среќна Нова Година Желби за љубовник 💕

Вие полни главите на животот во 2017 со страници на љубовта и се надевам дека ќе продолжам да го правам истото во 2019.

Прекрасно почетокот на уште една прекрасна година не би било можно без вашата љубов и поддршка. Ви благодариме за секогаш туширање вашата нега на мене, мојата сакана. Среќна Нова година. 

Те сакам повеќе денес отколку што го направив во години поминале, но не толку колку што сум во наредните години. Среќна Нова година 2019!

Што ми ги даде се што е во 2018 да ме види среќни и насмеани и знам 2019 ќе стане поубаво и весела со вас на моја страна.

Таму има неколку пати во 2018 кога ќе ти даде болка и те натера да си тажен поради мојот став. Но, јас ветувам дека ќе се наполни салата 2019 со моменти на среќа и задоволство.